Welkom op de website van het RIXAX Open 2016!

 

Beste deelnemer,

Allereerst welkom bij het RIXAX “The Winter Experience” Open! Fijn dat je meedoet, wij zullen er in ieder geval alles aan doen om het naar je zin te maken.

Natuurlijk willen wij onze hoofdsponsor RIXAX bedanken voor de geleverde spullen op ons mooie horecaplein en de noodzakelijke financiële bijdrage om een dergelijk toernooi voor jullie te kunnen organiseren. Voor wie nog onbekend is met RIXAX, kijk eens op hun website www.rixax.nl. Ze verhuren werkelijk alles, en hebben ze het niet….dan schaffen ze het gewoon aan zodat ze het alsnog kunnen verhuren. Dat is pas service! Ook onze overige sponsors hartelijk dank voor jullie bijdrage!

Met diezelfde service-gerichte insteek gaan wij ook dit jaar weer voor jullie aan de slag. Heb je dus een vraag of moet er iets geregeld worden, spreek ons gerust aan! We zijn te herkennen met de zwarte polo’s met toernooilogo.

Dit jaar heeft het toernooi als thema de winter. Waarom? Gewoon, omdat het kan!

Door de week worden de maaltijden verzorgt door VillaPizza. Nieuwsgierig naar de gerechten? Bekijk het via bovenstaande menuoptie.

Vrijdagavond hebben we weer onze traditionele en gezellige feestavond. Zoals jullie wellicht al via de teasers hebben vernomen, hebben wij dit jaar een bekende DJ van radio en TV weten te strikken…..Niemand minder dan Jeroen van Inkel zal ons een swingende feestavond bezorgen. Trek dus vooral je dansschoenen aan! Daarnaast zal op woensdagavond en tijdens de prijsuitreiking zanger Vincent zijn opwachting maken.

De loterij is dit jaar tijdens de prijsuitreiking waarbij wij weer zorgen voor een aantal mooie prijzen. Wilt u hier ook kans op maken? Wij komen dagelijks langs om loten te verkopen.

Ook dit jaar zijn de fysiotherapeuten van ProActief weer aanwezig op ons park. Zij zullen met uitzondering van het voorweekend en de vrijdag dagelijks aanwezig zijn. Bij de wedstrijdleiding ligt een inschrijflijst voor een consult van de fysio’s. Heb je al langer een blessure en geen tijd of zin om naar de fysio te gaan, heb je klachten, een beetje last of gewoon zin om even goed gemasseerd te worden, schrijf je dan snel in.

Ons Horecaplein wordt natuurlijk weer gezellig ingericht. Wij verzorgen voor jullie weer de lekkerste broodjes en er staat een buitentap voor een lekker koud biertje. Kom dus even gezellig bij ons langs en geniet ondertussen van een leuke tenniswedstrijd.

Rest ons jullie vooral veel plezier en sportiviteit toe te wensen. We hebben er zin in!!

 

Copyright ATC-Buiten © 2013. All Rights Reserved.